Meteen naar de inhoud

Knoepert

De Knoepert blijft in het assortiment!

We hadden de Knoepert tijdelijk geherintroduceerd voor Carnaval, echter wilde Marijn van Dongen uit Liempde heel graag dat deze in ons assortiment bleef. Hierop had hij een petitie gestart én met resultaat! De Knoepert blijft in het assortiment. We bedanken Marijn voor zijn inzet met één jaar lang gratis Knoeperts.

Wat is de Knoepert?
De Knoepert was dé snack van New Kids. Het stond bekend als ”veul vlees op n stokske (175 gram!). Tijdens Carnaval heeft Mikies deze snack tijdelijk teruggebracht.

Cafetaria Mikies® uit Boxtel bracht Carnaval 2024 ‘’nog inne keer’’ de Knoepert Pittig Gehakt terug in het assortiment. Deze Knoepert was verkrijgbaar als weekmenu met bijbehorende Turbosaus en natuurlijk 500ml Schultenbrau!

Joey van Osch van Mikies zegt: ‘’Je ziet onder de jeugd dat de films van New Kids nog steeds onverminderd populair zijn. Het leeft echt in mijn leeftijdscategorie, maar ook zeker bij mijn collega’s van 15/16. Ze kunnen echt stukken tekst na doen! Bij mij in de vriendengroep is het zelfs zo erg dat we traditiegetrouw na een avond stappen (op vakantie) de film in onze vakantiewoning aan slingeren.’’

‘’Elk jaar met carnaval proberen we iets unieks te doen bij ons in de cafetaria en dat is dus dit jaar het thema New Kids! En ik heb inmiddels aardig wat Knoeperts op om te testen en het heeft echt z’n charme: heel veel vlees op n stokske.’’

De Knoepert is bij ons tijdens carnaval de zwaarste frituursnack in het assortiment, namelijk 175 gram. In combinatie met een frietje met mayo en een halve liter bier kom je dan uit op een prijs van: € 10,00. Hij is ook los verkrijgbaar als snack voor € 3,50.

Cafetaria Mikies
Average rating:  
 0 reviews