Horecatopper – Boxtel – doordeweeks en/of weekenden

Bij Cafetaria Mikies zijn we altijd opzoek naar extra teamleden om ons team te versterken. We hebben op dit moment een openstaande vacature voor horecatopper. Ben je 17 jaar of ouder, ben je in het weekend een avond beschikbaar, heb je snel dingen onder de knie en lijkt het je leuk om in een van de betere cafetaria’s van Boxtel te werken? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving
Cafetaria Mikies zoekt:
Een enthousiaste collega, die weet wat werken is en bereid is om dingen te leren. Ben jij een persoon die goed tegen de drukte kan, dan hebben wij bij Cafetaria Mikies voor jou de ideale baan.

Dit ga je doen:
Als horecatopper ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het bereiden van de producten en je hebt een passie om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te woord te staan.

Je werkomgeving:
In de werkomgeving heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken aan de beste producten. De cafetaria is goed te bereiken met zowel de auto als de fiets.

Jouw profiel
Ben jij? Een enthousiast en energiek persoon die zin heeft om te werken bij een goedlopende cafetaria. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en de producten op de juiste manier te bereiden, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar info@mikies.nl of te WhatsAppen naar Joey van Osch op 06 – 24 80 13 91.
Adres: Clarissenstraat 2, 5281AZ Boxtel of per e-mail info@mikies.nl
Wil je meer informatie dan kun je bij ons binnenlopen of bellen met Joey van Osch 06 – 24 80 13 91 (WhatsAppen is ook mogelijk!)