U heeft een communie, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of ja…het maakt eigenlijk niet uit. Bij ieder feest kan onze frietwagen worden ingehuurd. Zo heeft u op locatie direct voor al uw gasten lekker vers gebakken frietjes en snacks.

U wenst, wij bakken! Wat en waar u wilt!

Uiteraard kunnen we frites en snacks bakken in onze frietwagen. Precies wat u wilt. Zodat uw gasten onbeperkt kunnen eten uit een ruim en gevarieerd assortiment. Maar u bepaalt wat we bakken, hoelang we bakken en waar we bakken. Zo kunnen we een tijdsduur afspreken, zodat we bijvoorbeeld twee uur bij u op de oprit, het parkeerterrein of in de tuin parkeren. En de prijs? Ook die spreken we gewoon van tevoren met u af. Want ook wij houden het graag duidelijk en willen dat uw feest in alle opzichten slaagt. 

Meer informatie over een frietwagen huren?

Sinds 2019 is ons moederbedrijf (Samen Houden Van Goed Eten) trots eigenaar geworden van Smulfriet. Daarom hebben we eind 2019 besloten om onze frietwagens alleen nog te verhuren onder de naam van Smulfriet. Smulfriet is namelijk de partner voor het huren van een frietwagen met of zonder personeel in Nederland en België.

Het credo van Smulfriet is lekker genieten. Zij zijn er namelijk om u compleet te ontzorgen op uw feestje of bijeenkomst. Ook het assortiment wat gevoerd word door hen, is van topkwaliteit!

Meer informatie, bezoek direct onze website: www.smulfriet.nl of stuur een e-mail info@smul-frietwagen.nl.

Wat is er veranderd?
Daar kunnen we kort over zijn. Helemaal niets. U kunt van ons blijven verwachten wat u van ons gewend bent. Denk hierbij aan hetzelfde assortiment, hetzelfde personeel en onze flexibiliteit.