Meteen naar de inhoud

Collega zoekt collega’s!

Word jij onze nieuwe collega!?

We zijn altijd opzoek naar uitbreiding van ons team! Kom jij ons team versterken als frietbakker (16+) of als bezorger (15+)?

Eerst meer informatie? Neem contact op met Joey 06 – 24 80 13 91. Je mag ‘m ook appen!

 

Q&A met je toekomstige collega Iris

Wie ben je?
”Mijn naam is Iris en ik werk nu 1,5 jaar bij Mikies als horecamedewerker. Ik studeer aan de pabo. In mijn vrije tijd speel ik graag waterpolo. Dit is gelukkig allemaal heel goed te combineren met mijn werk!”

Wat maakt het werken bij Mikies leuk?
”We hebben een heel leuk team, waardoor er altijd een fijne sfeer is! Je krijgt er elke dag nieuwe sociale contacten bij. Als we dichtgaan mogen we natuurlijk zelf ook nog even van al het lekkers smullen.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?
”Ik begin meestal rond 16:00 uur. We hebben dan vaak een drukke spits. Dat vind ik juist heel fijn, omdat de tijd dan snel gaat. Lekkere frietjes en snacks bakken en na afloop helpen met alles schoonmaken.”

Wat is je favoriete snack en/of broodje?
Mijn favorieten zijn toch wel een stokbroodje jambalaya of een topa cowboyvlees!