Meteen naar de inhoud

Broodjes

Hier zijn we trots op: onze broodjes

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt. Deze pagina vertegenwoordigt heel goed onze eigen broodjeslijn. Voor welk broodje kies jij vandaag?

Stokbroodje hete kip

Een lekker en simpel belegd broodje, namelijk een broodje met hete kip en sla. Het broodje is gegarneerd met Asiasaus.

Stokbroodje Mexicaanse kip

Het broodje Mexicaanse kip is belegd met hete kip, taugé, mais en stukjes paprika. Op de bakplaat voegen we er een sausje aan toe. Op het broodje zit ook sla.

Stokbroodje Bali

Het stokbroodje Bali is door oud-eigenaren Wil en Jeanne bedacht, toen zij samen op vakantie waren in het zonnige Bali. Het broodje is belegd met hete kip, taugé, ananas en satésaus.

Stokbroodje jambalaya

Een stokbroodje met hete kip, gebakken champignons, taugé en rode ui. Het broodje is gegarneerd met jambalayasaus.

Stokbroodje Yakatoeri

Een stokbroodje met kippendijenvlees, gebakken uienringen, sesamzaad en lente-uitjes. Het broodje is gegarneerd met een heerlijke mayonaise.

Stokbroodje shoarmavlees

Dit broodje verdient weinig tot geen uitleg. Een stokbroodje belegd met shoarma, sla en knoflooksaus.

Stokbroodje Japanse vleesreepjes

Met dit broodje gaan we op internationale tour. Dit broodje is belegd met Japanse vleesreepjes, maanzaad, taugé en gemixt met een sausje op de bakplaat. Er zit ook sla op het broodje.

Stokbroodje Mikies

Het stokbroodje Mikies is echt ons broodje. Misschien dat het door de naam komt :). Het broodje is belegd met twee hamburgers, bacon, uienringen en sla. Als laatste voegen we er, geheel in traditie, Mikiessaus aan toe.

Stokbroodje cowboyvlees

De klassieker onder de broodjes met vlees is ons stokbroodje cowboyvlees. Een stokbroodje belegd met gepekeld vlees en sla. Als laatste voegen we er ketjapsaus aan toe.

Stokbroodje gemarineerde spek

Onze gemarineerde spek is om je vingers bij af te likken. Zeker in combinatie met dit stokbroodje. Dit broodje is belegd met spek, sla, uienringen en een gebakken ei.

Italiaanse bol speciaal

Dit broodje hebben we al een aantal jaren. Het behoort daarom ook echt tot onze klassiekers! Het broodje is belegd met ham, salami, uienringen, tomaat en gesmolten kaas. Om de kaas te laten smelten gaat het broodje terug de oven in.

Boerenburger

Dit broodje staat bekend als een echt goed belegd broodje! Een waldcorn met een hamburger, spekjes, uienringen, champignons, sla, gebakken ei en boerenmayonaise.

Stokbroodje grillbeef

Een stokbroodje belegd met gebakken rosbief, uienringen en kaas. Om de kaas te laten smelten gaat het stokbroodje nog kort terug de oven in. Om het broodje helemaal compleet te maken zit er tomatenketchup bij.

Stokbroodje Zakynthos

Nu je niet naar het buitenland op vakantie kan, brengen we het Griekse vakantiegevoel graag jouw kant op. Maak kennis met stokbroodje Zakynthos. Dit broodje is belegd met onder andere kipkebab, uien, tomaten en gesmolten kaas. Om je Griekse vingers bij af te likken.

Stokbroodje pittig gehakt

Een lekker belegd broodje met pittig gehakt. Om het gehakt echt pittig te maken zit er standaard chilisaus bij.

Stokbroodje gezond

Dit broodje is zoals je van ons bekend bent: rijkelijk belegd met verse ingrediënten.