Meteen naar de inhoud

Boxketje

ONS EIGEN RUNDVLEESKROKETJE:

''Ambachtelijke slagers rundvleeskroket bereid met bouillon, roomboter en authentieke kruidenmelange.''

100 gram

Het boxketje is een 100 grams rundvleeskroket. Dat is het gewicht wat je van een kroket mag verwachten.

Unieke smaak

Onze kroket is uniek van smaak. Wedden dat jij nog nooit zo'n rundvleeskroket hebt geproefd!? En als je eenmaal geproefd hebt...

Gepassioneerd

Tegenwoordig heb je zoveel kroketten, maar (bijna) geen één wordt meer met passie en liefde gemaakt. Gelukkig is dat bij ons Boxketje wel het geval.

Het ontstaan

We hadden de wens om een eigen rundvleeskroket uit te brengen. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een geschikte producent om samen met hen een rundvleeskroket te ontwikkelen. Het moest een unieke kroket worden die alleen bij ons verkrijgbaar is. Na wat fijne gesprekken met de producent hebben we een recept kunnen ontwikkelen voor ons eigen rundvleeskroketje. Toen kwam de moeilijkste opgave: een naam bedenken. We wilden graag een naam met een Boxtels tintje, want het kroketje is exclusief verkrijgbaar in Boxtel. We startten de actie: ”Naamloze Kroket”. We ontvingen ruim 125 inzendingen. Er waren talloze namen doorgegeven, maar één sprong eruit: ’t Boxketje.

Van naamloze kroket naar 't Boxketje

Anita Schoenmakers uit Boxtel stuurde de naam Boxketje in. Een unieke naam, waarvan we gelijk dachten: dit is ‘m. We ontvingen daarnaast een tal van andere inzendingen, waarvoor we iedereen dankbaar zijn. Enkele namen die ook werden genoemd, waren: keistampertje, centrumkroket, marktkroket, mikkroket, krokindje, dikke mik, ’n lekkerding, dinokroket, krodino, bitterbalk, Indegat kroket, Het Boxtels Ambachtje, Boxtelaartje en de Stop kroket. Om alle inzenders te bedanken met een troostprijs, organiseren we op 30 april tussen 12:00 – 19:30 uur een afhaalmoment. Je mag dan het boxketje (of de naam die je er zelf aan hebt gegeven) komen proeven!

Heb je 't Boxketje geproefd!? Tof! Laat je even weten wat je ervan vindt?

19 Reviews

Zwieb
5

Echt een lekkere snack!

Andre zelf
5

Paar glazen pils op de mert op, wil ik naar huis lopen struikel ik over een bord een met boxketje erop ik bij die frietzaak naar binnen en 2 van die kanonnen besteld, echt lekker man ik zou het bord nog iets verder op straat zetten.

Boxketje fan
5

Ik ben fan

Dini
5

Goedgevuld, krokant en lekker pittig.

Sonja Rufina Kroese
5

dit kroketje die Joey heeft gemaakt heeft net iets meer smaak dan het klassieke kroketje, ik vindt hem zo lekker dat het voor mij betreft een blijvertje is

Write a Review

Commercials

In de bovenstaande commercial zie je hoe we de ”Naamloze kroket-actie” van start gingen. We kregen massaal inzendingen!

In de bovenstaande commercial zie je hoe we de winnaar bekend maken van de ”Naamloze kroket-actie”. Daarnaast nodigen we ”de verliezers” uit om op 30 april de kroket te komen proeven.